Μαρτυρίες Πελατών

Τα ακουστικά μου δεν έχουν βοηθήσει μόνο εμένα αλλά και την οικογένειά μου. Οι γονείς και τα αδέλφια μου δεν παραπονιούνται πια για την ένταση της τηλεόρασης. Μπορώ να ακούσω τη μητέρα μου όταν μου μιλάει από το διπλανό δωμάτιο. Εάν νομίζετε ότι είστε πολύ νέοι για να φοράτε ακουστικό, ξανασκεφτείτε το. Είμαι 22 χρονών και φοράω ακουστικά εδώ και 2 χρόνια. Η διαφορά είναι τεράστια. Πάντα χαίρομαι όταν επισκέπτομαι το κατάστημα της Biohearing. Το προσωπικό είναι φιλικό, πρόθυμο και πάντα στην ώρα του.

Μαρία Β.
Αττική

Από τότε που προμηθεύτηκα το ακουστικό μου από τη Biohearing, έχω δει μεγάλη διαφορά στην ακοή μου σε σχέση με παλαιότερα. Καταλαβαίνω πολύ καλύτερα τι μου λένε οι γύρω μου, χωρίς να χρειάζεται να τους ζητάω να επαναλάβουν. Αισθάνομαι μεγαλύτερη ασφάλεια και σιγουριά όταν κυκλοφορώ στο δρόμο. Προτού βάλω ακουστικό, είχα αρχίσει να αποφεύγω να βρίσκομαι με μεγάλες παρέες γιατί ντρεπόμουν για το πρόβλημά μου. Τώρα νιώθω μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και έχω ξαναρχίσει να έχω επαφές με τους φίλους και τους συγγενείς μου. Σας ευχαριστώ για τη βοήθεια!

Εμμανουήλ Φ.
Αττική

Απέκτησα βαρηκοΐα λόγω του επαγγέλματός μου. Πριν επισκευθώ τη Biohearing, είχα δοκιμάσει αρκετά βοηθήματα χωρίς επιτυχία. Το αποτέλεσμα που είχα δεν με ικανοποιούσε και μετά από λίγο καιρό σταματούσα να τα χρησιμοποιώ. Μέσα στο σπίτι μπορούσα να επικοινωνήσω μόνο μέσω τηλεφώνου. Με τη γυναίκα μου υπήρχαν συχνά εντάσεις διότι είτε δεν άκουγα τι μου έλεγε, ή παρερμήνευα τα λεγόμενά της. Όλα αυτά άλλαξαν όταν αποφάσισα να δοκιμάσω ένα ακουστικό από τη Biohearing. Το ακουστικό μου είναι σχεδόν αόρατο και πολύ αναπαυτικό στο αφτί. Το προσωπικό είναι ευγενέστατο και πάντα με εξυπηρετεί όταν έχω οποιαδήποτε ανάγκη. Γνωρίζουν πολύ καλά το αντικείμενό τους και οι ρυθμίσεις που κάνουν στο ακουστικό μου με βοηθούν να ξεπερνάω οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιαστεί σχετικά με την ακοή μου.

Αντώνης Κ.
Αττική